Eco Food Products Ab Oy

 Eco Food Products Ab Oy är baserat på Åland och kommer via nytt varumärke och koncept att erbjuda tusentals ekologiska produkter inom livsmedel, kosmetika och rengöringsmedel.

Vision & Värdegrund

Som en av de större grossisterna inom ekologiska livsmedel är Eco Food Products Ab Oy´s målsättning att vara tillgänglig för alla våra kunder och samarbetspartners.
Genom vår kunskap, flexibilitet och lyhördhet vill vi ge Er förtroende och förutsättningar för att ni skall ha den bästa av möjligheter att lyckas inom ert egna affärsområde. Med vårt breda sortiment som talar till alla, kan ni som kund känna tryggheten att allt ni handlar hos oss andas kvalité, omsorg och spårbarhet.

Vi skapar och utvecklar ständigt nya ekologiska livsmedel tillsammans med våra kunder och samarbetspartners inom vårt koncept och varumärke Eco Food och sortiment som möter framtiden och ser till att vi genom ansvar för miljö och säsong även ger möjligheter för framtida generationer att få tillgång till samma breda mångfald av ekologiska produkter som bidrar till ett mer hållbart samhälle.  

Samarbetspartners

Eco Food Products Ab Oy har noga valt samarbetspartners som har samma värdegrund som oss.

Producenter, leverantörer och kunder samverkar med att bidra till ett mer hållbart samhälle med att ständigt prioritera sin produktion och konsumtion genom att välja ekologiska livsmedel.

Vi söker ständigt nya producenter och leverantörer som kan ingå i vår ekologiska familj. 

Tycker ni att ni passar in i vår vision och värdegrund ? Skriv då några rader och berätta om er verksamhet, så återkommer vi inom kort för vidare diskussion.

Maila oss på: info@ecofood.ax

Vårt varumärke

Eco Food Products Ab Oy är företaget som uteslutande kommer att arbeta med ekologiska livsmedel och produkter i samverkan med våra kunder och samarbetspartners.

Inom våra produktgrupper med ekologiska livsmedel erbjuder vi idag tusentals olika produkter, samtidigt som vi kontinuerligt utvecklar och förnyar vårt koncept och varumärke Eco Food och tillför nya godgända miljömärkta produkter till våra kunder och samarbetspartners.

Eco Pood Products Ab Oy´s värdegrund är att tillföra ekologiska och förmånliga produkter och bidra till hållbarhet inom de tre områdena Miljö, Ekonomi och Social hållbarhet i samhället för både människor och djur.

Eco Food Products Ab Oy - stor nog att göra skillnad

Tusentals ekologiska livsmedel

-brett och stort sortiment-

Eco Food Products Ab Oy erbjuder ett brett och varierat utbud av ekologiska livsmedel till detaljhandeln och vår partihandel. 

Vi utvecklar och utökar kontinuerligt vårt sortiment av ekologiska livsmedel.

Vi söker även fler leverantörer som kunde ingå i vår ekologiska familj. 

Är Ni en av dem ? Maila då oss och berätta kort om er verksamhet på mail. info@ecofood.ax