Integritetspolicy

 

Personuppgiftsansvarig är Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy

Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy, som erhåller marknadsföring och försäljning av ekologiska livsmedelsprodukter, lagrar de personuppgifter som kunden själv lämnar till Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy, exempelvis vid köp av produkter eller användande av Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy tjänster, via webb knutna till Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy, eller annan övrig kontakt med Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy. Denna information inkluderar adress, e-postadress, telefon- och mobilnummer samt övriga uppgifter om kundförhållandet, såsom produktleverans, betalningsinformation och användandet av Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy tjänster. Därtill lagras information vid användning av vissa av Eco Food Products Ab Oy tjänster. Denna information inkluderar information om hur kunden använder sig av tjänster relaterade till Eco Food Products i MariehamnAb Oy webbplatser.

Ovan nämnda uppgifter används för att kunna hantera kundärenden och för information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation såsom sms eller e-post. Informationen kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge kunder anpassat innehåll i våra tjänster, såsom artiklar som är mer relevanta för kunden. Informationen kan också komma att användas i direktmarknadsföring.

Uppgifterna kan också komma att lämnas ut till Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy samarbetspartners för att Eco Food Products i MAriehamn Ab Oy ska kunna leverera de produkter och tjänster Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy tillhandahåller. Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy ger inte ut kunddata till tredje part för marknadsföringssyfte av andra produkter och tjänster än Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy produkter och tjänster. Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy uppdaterar kundinformationen genom sambearbetning med andra register. Personuppgifter lagras inte längre än det är nödvändigt för att kunna uppfylla ändamålen med behandlingen såsom denna beskrivs i denna personuppgiftspolicy.

Genom att teckna ett samarbetsavtal, registrera ett kundkonto, ingå en affärsrelation eller ge sina kontaktuppgifter vid köp av till Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy samtycker kunden till Eco Food Products i Mariehamn Ab Oy hantering enligt ovan.

Du har rätt att efterfråga ett så kallat registerutdrag med information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har rätt till denna information kostnadsfritt i enlighet med gällande lagar och regler. Du har dessutom rätt att när som helst begära att vi antingen rättar, blockerar eller raderar personuppgifter i enlighet med vad som anges i tillämplig lag. För att utöva rättigheterna enligt ovan vänligen kontakta oss.

Kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakt.